Τον Θέμη Μπάκα επέλεξε για σύμβουλο στεγαστικής πολιτικής ο Στέφανος Κασσελάκης
Καλωσορίζουμε τον Θέμη Μπάκα σε αυτή την θέση ευθύνης και προσδοκούμε από αυτόν να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον κοινό μας αγώνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατίας.
Καλωσορίζουμε τον Θέμη Μπάκα σε αυτή την θέση ευθύνης και προσδοκούμε από αυτόν να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον κοινό μας αγώνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατίας.
Τον Θέμη Μπάκα επέλεξε για σύμβουλο στεγαστικής πολιτικής ο Στέφανος Κασσελάκης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατίας: «o Πρόεδρός Στέφανος Κασσελάκης έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματος ότι στην πρώτη γραμμή της μάχης, όλα τα στελέχη έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην μεγάλη υπόθεση της διάσωσης της Ελλάδας και της Δημοκρατίας μας.»
«Με το σκεπτικό αυτό για το φλέγον ζήτημα της στεγαστικής πολιτικής επέλεξε ως σύμβουλο του τον εμπειρότατο οικονομικό αναλυτή στεγαστικής πολιτικής και έγκριτο επιστήμονα Θέμη Μπάκα.» τονίζει.
«Ο Θέμης Μπάκας μάχεται τα τελευταία χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση και στον τύπο, όπου προσκαλείται ως ειδικός στεγαστικής πολιτικής, υπέρ του δικαιώματος όλων των Ελλήνων στην προσιτή στέγη και στην προστασία της πρώτης κατοικίας των οικονομικά ευάλωτων, καταθέτοντας συνεχώς προτάσεις.«
«Καλωσορίζουμε τον Θέμη Μπάκα σε αυτή την θέση ευθύνης και προσδοκούμε από αυτόν να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον κοινό μας αγώνα.» αναφέρει κλείνοντας.
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Ο καιρός του Σαββάτου: Καταιγίδες, χαλάζι και έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές
- Ο Μελ Γκίμπσον αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από τη συνέχεια των «Παθών του Χριστού»
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η “πρωινατζού”»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr