Τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε… μπλούζα (Βίντεο)
Και ξεμπέρδεψε…
Και ξεμπέρδεψε…
Σε μπλουζάκι τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του ο Θανάσης Γιώγλου, από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε ότι το έκανε για να αποφεύγει τη διαδικασία επίδειξης του πιστοποιητικού του κάθε φορά που πηγαίνει σε τράπεζες, δουλειές ή και για καφέ. «Θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την μπλούζα, σκέφτομαι να τυπώσω ακόμα 4-5», είπε.
Όπως είπε, μάλιστα, χρησιμοποίησε το… εκτυπωμένο στη μπλούζα πιστοποιητικό σε γήπεδο 5Χ5 που πηγαίνει ο γιος του. Εκεί, το έδειξε στον υπεύθυνο προκειμένου να μπει στον χώρο, ο οποίος «έμεινε άναυδος».
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr