Βρετανία: Tα πρωτοσέλιδα του Τύπου για τον θρίαμβο των Εργατικών στις εκλογές
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «Sun» που γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Η Βρετανία έγινε κόκκινη», από το χρώμα των Εργατικών.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «Sun» που γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Η Βρετανία έγινε κόκκινη», από το χρώμα των Εργατικών.
Τα πρωτοσέλιδα των Βρετανικών εφημερίδων αναφέρονται στη σαρωτική νίκη των Εργατικών και του σερ Κιρ Στάρμερ στις εκλογές, αλλά και στη συντριπτική ήττα των Συντηρητικών και του Ρίσι Σούνακ.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «Sun» που γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Η Βρετανία έγινε κόκκινη», από το χρώμα των Εργατικών.
Τεράστια πλειοψηφία δείχνουν τα exit poll για τους Εργατικούς γράφει ο Guardian.
Οι Εργατικοί είναι έτοιμοι για μια ιστορική σαρωτική νίκη σχολιάζει η Daily Mail προσθέτοντας ότι οι Συντηρητικοί του Ρίσι Σούνακ «ετοιμάζονται για ολική ήττα».
«Σαρωτική νίκη» γράφει ο Independent επισημαίνοντας το «χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα στην ιστορία των Τόρις του Σούνακ
Η Daily Express κάνει λόγο για συντριπτικό χτύπημα στους Συντηρητικούς.
Οι Times υπενθυμίζουν ότι η νίκη του Στάρμερ θυμίζει την πλειοψηφία του Μπλερ στις εκλογές του 1997.
«Keir we go» (μτφ. Πάμε Κιρ) στέλνει το μήνυμά της η Daily Mirror, η οποία στην προεκλογική περίοδο είχε στηρίξει τους Εργατικούς.
ολες οι ειδησεις
- Λεφτά, φόροι, πληθωρισμός και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Ο κ. Άιφελ και ο πύργος του
- Eurovision 2026: Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων από την επιτυχημένη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής
- Αυτοδικία ή βεντέτα; Όταν ο πόνος μετατρέπεται σε κύκλο αίματος στην Κρήτη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr






