Υποκλοπές – ΣΥΡΙΖΑ: «Κρίσιμες ώρες για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη»
Η Κουμουνδούρου καλεί τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Η Κουμουνδούρου καλεί τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Kάλεσμα στο πολιτικό σύστημα να προστατέψει την αξιοπρέπειά του και τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη λίστα του Documento με τα ονόματα υπουργών, πολιτικών και δημοσιογράφων που έπεσαν θύματα παρακολούθησης από το Predator.
Στον απόηχο των κυβερνητικών επιθέσεων κατά του Κώστα Βαξεβάνη, η Κουμουνδούρου τονίζει:
«Όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Documento γεννούν βαθύ προβληματισμό, θλίψη και αποτροπιασμό σε κάθε δημοκρατικό πολίτη ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης. Είναι ώρες κρίσιμες για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη».
Και καταλήγει: «Για την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα. Το τι ισχυρίζεται πλέον ένας ένοχος πρωθυπουργός μικρή σημασία έχει».
ολες οι ειδησεις
- Παντελής Παντελίδης: Ποινή φυλάκισης για ψευδή κατάθεση – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη
- Eurostat: Πάνω από 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα – Στο 3,8% στην Ευρωζώνη
- Νέα αποπληρωμή χρέους 2,5 δισ. ευρώ από την Ελλάδα – EFSF: «Ένδειξη της προόδου, μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές»
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr