4 Μαρτίου 2026
Δημοσίευση: 11:19'

Εγκλωβισμένη στο Ντουμπάι η σύντροφος του Φειδία Παναγιώτου – Απελπισμένοι ζητούν βοήθεια για να επιστρέψουν στην Κύπρο

Η Στυλιάνα βρέθηκε στα Εμιράτα για το bachelorette πάρτι της.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: 11:19’
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Η Στυλιάνα βρέθηκε στα Εμιράτα για το bachelorette πάρτι της.

Σε κατάσταση έντονης αβεβαιότητας βρίσκεται η σύντροφος του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδίας Παναγιώτου, καθώς παραμένει εγκλωβισμένη στο Ντουμπάι, λόγω των σοβαρών εξελίξεων που επηρεάζουν τις αερομεταφορές στην ευρύτερη περιοχή.
Η Στυλιάνα Αβερκίου, η οποία είχε ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για προσωπικούς λόγους, περιέγραψε μέσα από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει. Όπως ανέφερε, οι συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων, η αδυναμία εξεύρεσης εναλλακτικών διαδρομών και το αυξανόμενο οικονομικό κόστος έχουν οδηγήσει την ίδια και την παρέα της σε απόγνωση.
«Είμαστε πραγματικά απελπισμένοι», δηλώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως κάθε ημέρα παραμονής επιβαρύνει σημαντικά τόσο την ψυχολογία όσο και τα οικονομικά τους, ενώ δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Κύπρο.
Ο Φειδίας Παναγιώτου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί της, αναζητώντας λύσεις μέσω των αρμόδιων αρχών, την ώρα που δεκάδες ταξιδιώτες φαίνεται να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα στην περιοχή. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και στα social media, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τη στήριξή τους και να ζητούν άμεση παρέμβαση.
Η αγωνία παραμένει, καθώς το μόνο ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ένας ασφαλής και άμεσος επαναπατρισμός.


TOP NEWS

uncached