Δημοσίευση: ’

F1: ‘Ετοιμη η Pirelli

Στην Pirelli είναι ευχαριστημένοι από τις δοκιμές τόσο με στεγνά όσο και με βρεγμένα ελαστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που έκαναν στο Άμπου Ντάμπι τις προηγούμενες μέρες.

Δημοσίευση: ’

Στην Pirelli είναι ευχαριστημένοι από τις δοκιμές τόσο με στεγνά όσο και με βρεγμένα ελαστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που έκαναν στο Άμπου Ντάμπι τις προηγούμενες μέρες.

Στην Pirelli είναι ευχαριστημένοι από τις δοκιμές τόσο με στεγνά όσο και με βρεγμένα ελαστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που έκαναν στο Άμπου Ντάμπι τις προηγούμενες μέρες.

Από τη στιγμή που η Pirelli ανακοινώθηκε ως η νέα προμηθεύτρια ελαστικών στη Formula1, οι ιθύνοντες αυτής προσπαθούν να είναι πλήρως έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος τον ερχόμενο Μάρτιο. Έτσι, ξεκίνησαν τις δοκιμές στο Άμπου Ντάμπι, όπου δοκίμασαν διαφορετικές… συνταγές.

Αυτή που… έκλεψε την παράσταση ήταν με βρεγμένα ελαστικά υπό το φως των προβολέων και άφησε ικανοποιημένους άπαντες στην ιταλική εταιρεία. Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο διευθυντής της στο μηχανοκίνητο τομέα της Pirelli, Πολ Χέμπερι, κάνοντας λόγο για μια θετική περίοδο δοκιμών.

«Ήταν μια θετική περίοδος δοκιμών στο Άμπου Ντάμπι χάρη στις φανταστικές εγκαταστάσεις, που είχαμε στη διάθεσή μας και τη συνηθισμένη σκληρή δουλειά από τον Πέντρο και την υπόλοιπη ομάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι να δημιουργούμε μια μικρή ιστορία του να τρέχει ένα μονοθέσιο της Formula1 για πρώτη φορά τη νύχτα με βρεγμένα ελαστικά.

Πιστεύουμε πολύ ότι η Pirelli θα μπορεί να συμβάλει στο θέαμα της Formula1 στο μέλλον. Ενώ είμαστε καλά ενήμεροι ότι είμαστε καινούριοι στη Formula1 και ακόμα έχουμε πολλά να μάθουμε, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να προσεγγίσουμε την έναρξη των φετινών επίσημων δοκιμών τον επόμενο μήνα με ένα δυνατό πακέτο», είπε ο Χέμπερι.

Από τη πλευρά του ο Πέντρο ντε λα Ρόσα πιστεύει ότι η Pirelli είναι έτοιμη, πλέον, για τη Formula1. «Κατά τη γνώμη μου, η Pirelli είναι έτοιμη τώρα για τη Formula1. Οι δοκιμές με τα στεγνά ελαστικά πήγαν πολύ καλά και επιβεβαίωσαν τα πάντα, που μάθαμε στο Μπαχρέιν μια βδομάδα πριν.

Αλλά το πιο αυθεντικό μέρος των δοκιμών ήταν όταν τρέχαμε νύχτα με βρεγμένα ελαστικά, που ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, όπως και για κάθε άλλο. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν ότι τα επίπεδα νερού ήταν συνεπή, που μας επέτρεψε να έχουμε κάποια ακριβή αποτελέσματα για τις δοκιμές. Στο τέλος αυτών, καταλήξαμε με δυο ελαστικά, βρεγμένα και μέσα, που πιστεύω ότι και τα δυο μπορεί να είναι ανταγωνιστικά και σταθερά».

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.