18 Απριλίου 2026
Δημοσίευση: 07:48'
Τελευταία ενημέρωση: 08:34'

Τραγική κατάληξη για τη φωτιά στον Κολωνό – Νεκρά δύο αδέλφια – Η στιγμή που οι φλόγες τυλίγουν το διαμέρισμα (Βίντεο)

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της. Στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη με αναπνευστικά προβλήματα.

Δημοσίευση: 07:48’
Τελευταία ενημέρωση: 08:34’

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της. Στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη με αναπνευστικά προβλήματα.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα, σε πολυκατοικία επί της οδού Άργους στην Αθήνα. Την τελευταία της πνοή άφησε στο νοσοκομείο μια γυναίκα που είχε μεταφερθεί με σοβαρά εγκαύματα. Λίγη ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες ανακάλυψαν και έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα πληροφορίες τα θύματα ήταν αδέλφια.

Τα πρώτα πλάνα από τη φωτιά, με τις φλόγες να τυλίγουν το διαμέρισμα, συγκλονίζουν:

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, πιθανότατα από διαρροή υγραερίου ή από αναμμένο τσιγάρο, και επεκτάθηκε και στο διπλανό διαμέρισμα του τριώροφου κτηρίου. Οι ένοικοί του απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 15 πυροσβεστών με πέντε οχήματα.  Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 8 το πρωί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ακόμη μία γυναίκαι, ηλικίας περίπου 8ο ετών, με αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας της φωτιάς.


TOP NEWS

uncached