Νίκη της Apple έναντι της Samsung
Η διαμάχη Apple-Samsung συνεχίστηκε και εντός IFA, αφού η πρώτη ανάγκασε τη δεύτερη να αποσύρει οτιδήποτε είχε να κάνει με το νέο της tablet από την μεγάλη έκθεση που διοργανώθηκε στη Γερμανία.
Η διαμάχη Apple-Samsung συνεχίστηκε και εντός IFA, αφού η πρώτη ανάγκασε τη δεύτερη να αποσύρει οτιδήποτε είχε να κάνει με το νέο της tablet από την μεγάλη έκθεση που διοργανώθηκε στη Γερμανία.
Η διαμάχη Apple-Samsung συνεχίστηκε και εντός IFA, αφού η πρώτη ανάγκασε τη δεύτερη να αποσύρει οτιδήποτε είχε να κάνει με το νέο της tablet από την μεγάλη έκθεση που διοργανώθηκε στη Γερμανία. Μάλιστα, σύμφωνα με απόφαση γερμανικού δικαστηρίου με έδρα στο Ντίσελντορφ, η Samsung δεν μπορεί να πουλάει και να προωθεί Android Honeycomb συσκευές εντός της χώρας και έτσι αναγκάστηκε να απομακρύνει από τον εκθεσιακό χώρο οτιδήποτε είχε να κάνει με τη νέα συσκευή.
Η Samsung φρόντισε παρόλα αυτά να τοποθετήσει ένδειξη «δεν πωλείται στη Γερμανία» στο περίπτερό της, ωστόσο οι άνθρωποι της Apple δεν έμειναν ικανοποιημένοι και αναγκάστηκαν να πιέσουν καταστάσεις.
Πηγή: inews.gr
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- Αθήνα: Μία βόλτα στους Αμπελοκήπους του 1978 – Μια αξέχαστη δεκαετία (Βίντεο)
- Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα με «καλεσμένο» τον Ολυμπιακό στην φιέστα της, που θέλει βαθμούς
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr