Στην ανακρίτρια ο Ρέστης – Επιστρέφει τα χρήματα
Επιστρέφει στον εκκαθαριστή της FB Bank το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ για το οποίο κατηγορείται, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.
Επιστρέφει στον εκκαθαριστή της FB Bank το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ για το οποίο κατηγορείται, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.
Επιστρέφει στον εκκαθαριστή της FB Bank το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ για το οποίο κατηγορείται, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.
Ο κ. Ρέστης, που ξεκίνησε πριν από λίγο να απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Ρέας Κατσιβέλη, φέρεται να έχει παραδώσει την επιταγή για το επίμαχο ποσό στον εκκαθαριστή της τράπεζας, της οποίας μέχρι πρότινος κατείχε μεγάλο πακέτο μετοχών.
Ο εφοπλιστής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορούν την εκταμίευση, πριν ένα χρόνο, από την τράπεζα επισφαλούς -σύμφωνα με την κατηγορία- δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατέληξαν σε λογαριασμούς που σχετίζονται με τον κατηγορούμενο.
Ο ίδιος ο κ. Ρέστης αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι τα χρήματα κατέληξαν σε πρώην συνεργάτη του, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα της ανακρίτριας και από τον οποίο φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει το επίμαχο ποσό.
ολες οι ειδησεις
- Οι… γεναιόδωρες παροχές, η άφιξη Κοβέσι και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Πρωτιά της Ελλάδας στους «27» στη μείωση του δημοσίου χρέους
- Ανακαλύφθηκε ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Τουρκία (Βίντεο)
- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ ύψους 4 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr