Το ID.3 της Volkswagen λανσάρεται στην Κίνα
Το ID.3 κάνει την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Chengdu (Τσενγκτού), στη νοτιοδυτική Κίνα.
Το ID.3 κάνει την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Chengdu (Τσενγκτού), στη νοτιοδυτική Κίνα.
Η Volkswagen εντείνει την ηλεκτρική της επίθεση στην Κίνα, καθώς το ID.3, ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα με τις περισσότερες πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, θα είναι επίσης διαθέσιμο στη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως για ηλεκτρική κινητικότητα, από το τέλος του έτους.
Το ID.3 κάνει την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Chengdu (Τσενγκτού), στη νοτιοδυτική Κίνα. Το ενδιαφέρον για το μοντέλο είναι ήδη μεγάλο, με τους υποψήφιους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα για προπαραγγελία κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις των ID.4 και ID.6 στην Κίνα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 1.500 πωλήσεις μοντέλων ID. του Μαΐου ακολούθησαν οι περίπου 3.000 τον Ιούνιο και οι 5.800 τον επόμενο μήνα, με την Volkswagen να βρίσκεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων κατασκευαστών στην κινεζική αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τον Ιούλιο.
ολες οι ειδησεις
- Γιατί το συνέδριο της ΝΔ έδειξε εκλογές το φθινόπωρο
- Ο Τσίπρας επιστρέφει πάνω στα συντρίμμια που ο ίδιος δημιούργησε – Τα ψέματα τέλειωσαν – Δείτε το βίντεο
- Κάηκε η Νέα Φιλαδέλφεια στην φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ – Ο κόσμος πανηγύρισε με την ψυχή του (Βίντεο)
- Βασίλης Κικίλιας: Ψηφιακό άλμα για το Λιμενικό Σώμα με τεχνητή νοημοσύνη και drones
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr