Το πήρε απόφαση ο Μπάτον
Η δεύτερη συνεχόμενη εγκατάλειψη του Τζένσον Μπάτον έβαλε τέλος στις ελπίδες του Βρετανού για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Βρετανό στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ αντιμετώπισε υδραυλικά προβλήματα και για λόγους ασφαλείας αναγκάστηκε να τερματίσει.
Η δεύτερη συνεχόμενη εγκατάλειψη του Τζένσον Μπάτον έβαλε τέλος στις ελπίδες του Βρετανού για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Βρετανό στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ αντιμετώπισε υδραυλικά προβλήματα και για λόγους ασφαλείας αναγκάστηκε να τερματίσει.
Η δεύτερη συνεχόμενη εγκατάλειψη του Τζένσον Μπάτον έβαλε τέλος στις ελπίδες του Βρετανού για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Βρετανό στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ αντιμετώπισε υδραυλικά προβλήματα και για λόγους ασφαλείας αναγκάστηκε να τερματίσει. «Δεν νομίζω πως πια παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Απλά θα πηγαίνω σε κάθε αγώνα και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν είχα ένα καλό σαββατοκύριακο, αυτά συμβαίνουν, αλλά στην πραγματικότητα διασκέδασα πολύ τις μονομαχίες μου και νομίζω πως η τέταρτη θέση ήταν εφικτή», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.
«Φαίνεται πως είμαι λίγο άτυχος, αλλά ελπίζω να το ξεπεράσω σύντομα. Είναι κρίμα γιατί είχα δύο εγκαταλείψεις και επίσης πρόβλημα στη Βαλένθια με το KERS», συμπλήρωσε ο Μπάτον, ο οποίος στο πρωτάθλημα των πιλότων είναι πέμπτος, απέχοντας 109 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Πηγή: www.sport-fm.gr
ολες οι ειδησεις
- Η εξαφάνιση του μοναχού Ιωσήφ στη Βουλή της Τουρκίας με πέντε ερωτήματα
- Ιορδανία: «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη μας» δηλώνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία με 7 νεκρούς (Βίντεο)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Δίκη Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 27 Νοεμβρίου – «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr