O ευαίσθητος Λιούις Χάμιλτον
Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εκμεταλλεύτηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος βρέθηκε στη Μανίλα και είδε από κοντά τη σκληρή πραγματικότητα στην οποία ζουν τα μικρά παιδιά.
Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εκμεταλλεύτηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος βρέθηκε στη Μανίλα και είδε από κοντά τη σκληρή πραγματικότητα στην οποία ζουν τα μικρά παιδιά.
Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εκμεταλλεύτηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος βρέθηκε στη Μανίλα και είδε από κοντά τη σκληρή πραγματικότητα στην οποία ζουν τα μικρά παιδιά. Ο Βρετανός πιλότος επισκέφτηκε τις Φιλιππίνες ως μέλος του φιλανθρωπικού έργου της UNICEF.
«Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε ένα φιλμ, το οποίο θα παρουσιάζει τη σκληρή πραγματικότητα, στην οποία ζουν. Τα παιδιά που γνώρισα είναι φανταστικά πλάσματα, αλλά ζουν χωρίς τα βασικά πράγματα που οι περισσότεροι θεωρούν και έχουν ως δεδομένα, όπως το φαγητό, το καθαρό νερό και ένα ασφαλές μέρος για να κοιμηθείς το βράδυ. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα.
Ωστόσο, είδα πως η UNICEF τα βοηθάει και αλλάζει τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μόνο λίγα χρήματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια προέτρεψε τον κόσμο να βοηθήσει το έργο των φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Πηγή: sport-fm.gr
ολες οι ειδησεις
- Προληπτικές αντικαρκινικές εξετάσεις, εθελοντική αιμοδοσία και προσέλκυση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας Allwyn Care
- Στον αέρα το συμβόλαιο του Λιάγκα – Οι περικοπές στο μπάτζετ αυτοί που κόβονται την επόμενη χρονιά
- Metallica: Αδιανόητες ουρές από fans στην Τεχνόπολη για το pop up store (Βίντεο)
- «Σοβαρό σχέδιο» για τα πατίνια ζητάει η «Αθήνα Ψηλά»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr