Στη Μήλο η κολεξιόν του οίκου Dior για το 2022
Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης.
Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης.
Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του οίκου Dior για το ’22. Στο βίντεο που μοιράστηκε στο instagram ο διάσημος οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου. Η επικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου αφιερώνοντας την κολεξιόν στην χώρα μας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
View this post on Instagram
Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.
Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.
ολες οι ειδησεις
- Ταξίδι στο χρόνο – Η Αθήνα του 1958 και η συνοικία της Κυψέλης (Βίντεο)
- Μουντιάλ 2026: «Σαφάρι» για fake καταλύματα λίγο πριν τη σέντρα στις ΗΠΑ
- «Gamechanging Team», η πραγματική ομάδα – όνειρο του Μουντιάλ
- Πρόστιμα εφορίας: Ποιοι απαλλάσσονται αναδρομικά – Τι αλλάζει για εκπρόθεσμες δηλώσεις
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr